Wednesday, June 29, 2011

Karaoke hoiii (!)


Hoiii hoiii (!) hari nihh EC dpt jugakk lepasskan gian EC dekatt mikropon dekat pusat karaoke uhh . Hadoihhh (!) syiokkk gilakk . Dpt ngarutngarut , jeritjerit bagaii dengan depadepa yg EC sygs . 
EC spend time karokk EC dgn Paeh Zaty [ Besties Espiee EC ] and both budakk marayapp Adiebah plusplus Nadia [ Besties Widuri ] 

Seronok sanad , first ingat nk lepaklepak dekat bukit jea en ? pastuhh EC amek keputusan pegi karaoke lagikk bagoss . Kali nih giliran EC pulakk belanja depadepa nihh karokk . Dpt buang kejap segala bebanan yg ada . Jgn maenmaen aww , 10 lagu lha kami bedaii . Kalah Siti Nurhaliza tuhhhh (!)

List lagu :
- Aishiteru
- Saat terakhir
- Untuk Mu Sayang
- Asyik
- Bila aku sudah tiada
- Bila hati dah sayang
- Titian hasrat
- Kau yang tak mengerti
- Siapa yang rampas cintamu
- Love story

Paeh Zaty 
Nadia
Adiebah

Asyik
♥ EC feat Nadia 


Untuk Mu Sayang
♥ Paeh Zaty feat Adibah 

Muka kemut tengah teran suara :DD



Awwww~ best day lha walaupun ta lama pun kami dpt karaoke . Third pic tuhh pic EC , seriuss burokk gile bila EC tengah kusyuk nyanyi then dua budakk jahat telah SNAP pic EC diamdiam . Bpakk lagikk tgh sibukk nyanyi apa pun dah ta perasan kan ? Apaapa pun next time hampa tiga pulakk belanja aku nohhh :DD



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)