Friday, April 15, 2011

iloveyousygs :))

Jodoh kami kuad-kn ? Pcya atau ta , kalo ptoz kompem kami akn back togethr mcm biasa . Y ? yeahh (!) EC dh smbong balekk rlationship EC sma si dea = AZMIRUN bin ISA . HEHE Walupun msa ptos tuh tgh pnas gila-2 , tpy en bila dh balekk besatu mcm biasa , dh bole gelakk , gurau-2 . Auw~~ beby (!) suka cgt gayut tdy . Sweet cgt , nih yg buad makin sygs nih . HEHE . Stoli mcm mne EC dn si dia kembali BERSAMA , msa break ritu lha en , mem EC ad text dkat EC , Sbelum dea text EC tuh , dea ad text num lma EC yg ad dkat Amer , yg pling EC agk terkejut , mem EC ad gtao yg Amer still ngaku EC gurl dea . Pdahal ? msa tuh kita dh BREAK kn sygs ? Then , EC teross mcj dea nk tao hal sbetul-nya .
Ap yg dea kasi tao EC
' tamaw , tamaw , tamaw , tamaw , tamaw , tamaw ,tamaw putoss ' bnyk eh tamaw dea . Yup , dri hati mmang EC sygs + cinta-kn dea lagi . Sumpaa susa nk lupa dea kalo kami break . Dea satu-2 nya laki yg terpahat dhati EC , mskipun dea agk laen dri yg laen . Tapy laen tuh lha yg buad EC sygs gila ama dea dn susa gila nk lupa-kn dea . Babe (!) trust me k , ap-2 pun yg belaku antra kita , kau sorang saja dlm hati aku . 
Pless dont leave me alone sygs , hope our dream will be come true :)

Mr. Azmirun saia <3
iloveyousygs

Miss this moment :(

Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)