Saturday, April 30, 2011

Bored Date , Sweet Moment :)

Hari ini , 30 April 2011 . Saia Nurul Izzati telah menghadiri satu temujanji bersama Azmirun bin Isa di Sungai Kechil , Bukit Panchor pada pukul 2.30 tghhari tadi . HUH (!) nk tao ap jady pde date kami kali nih ? Serius EC ckp mcm kosong jepp . Ntah date kea ta , tatao arh . Mcm dduk dgn org asing jeap . Better date yg sebelom nih , hepi jepp , enjoy jepp . Bukan EC nk kate yg date nih ta best tapy , arghh (!) lupa-kn . Ermmmm , First-2 EC call dea tuh dea ad gtao yg dea mmang ta bole dtg coz hujan lebat . HUH ?! geram giler lha bb time tuh EC dgn mem EC yg laen dh smpai pun dkat situ , BF mem EC pun dh smpai . Aiyoyo , mmang geram habes lha . Maki serapah habess . Ale-2 dea ckp otw nk dtg . FUH (!) naseb lha kn ? sygs jugakk dea dkat EC , walupun hjan snggop jep dea redah . Smpai-2 jea dea di-situ mmang EC nervous giler , mcm first time jea jumpak . Yea lha dh nk dkat 2 month kami ta jumpak . Rase laen lha . Jumpak-2 uh teross jea tenung muka dea , then , dea pun gelak-2 jea bb EC tenung muka dea . HAHA , n the same time dea tnung balekk muka EC . EC teross larikn pndngan . Rasa laen pulakk bila dea buad cmtuh . Sweet (!) Dea ad buad 1 muka comel dkt EC , HAHAHA , sygs CUTE sanad-2 . Mcm nk rakam balekk jea mimik muka uh . HEHEHE , mmang hepi dpt jumpak dea ary nih . Hepi sanad-2 . Rindu pun ta abeh lagi nih . Yang ta best tuh , kami jmpak kejap jepp , coz dea nk cpad bb lpas tuh dea ad hal . ok fine , EC ta kesah , masih bole dmaaf-kn :) walupun pasnie EC tatao lha , bila pulakk dpt meet dea . lalala~ lagi kn , Dlm date kami uh , EC smpat lha tnya psal dirik dea , as GF dea , msty lha EC nk yg terbaek utk dea . Dlm msa tuh jugakk smpat lha borak kejap . Ta bole tnggal (!) 1 bnda yg EC suke cgt dgn busuk EC nih , HEHEHE~ EC suke tgok mata dea . Auw~~ bole cair lha hati nih bila tgok mta dea . Tapy en ,terpksa EC lepaskn pndngan EC buad dea utk brapa lma ntah-ny . Walupun tady EC jes dpt lepak-2 dgn dea beh krang 1 jam jep , EC ttap hepi . Tengss sygs (!) N sygs nk sygs tao yg sygs shayangg sygs , walupun date kita tady kejap jepp , n agk mmbosan-kn . Tapy ia amat brmakna buad sygs :) 
I miss you dear <3

Lastly , nih muka EC pas date tuh . werk :P


Muka burokk jaa en ? Muka Hepi + Rindu :)
Di-Snap oleh ---> Nurul Adibah , tengss beb (!)
Mna pic Amer ? HUHU~ ta SNAP pun , 
EC nk muka dea hnya ad dlm hati EC jep :))

Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)