Thursday, April 28, 2011

Bila neardy ber-shawl ?

HAHA , yay (!) finally , angan-2 mao try pkai shawl tecpai jugakk akhir-nya , walupun kejap jea en ? tpy ttap syiokkk abehh . Actually , EC mmang nk try pkai pun , tpy bila EC pkai then , tnya pndpt mem-2 EC , depa ckp EC lebih elokk pkai tdung biase tuh ,  Adess (!) Depa ckp mcm MAKCEK (!) Aishh (!) mcm mna nk maju ke-dpn nih ? Org laen dh hjung dunia , EC baru nk start enjin . Eish-2 (!) Nk tao ne EC dpt shawl tuh ? HAHA , EC jalas [ kebas ] yg senior EC punya , saja lha nk try en , dea pun dgn baek-nya bg lha EC brangan sat dgn dea punya shawl . HAHA . 

Dari mcm nih 

Sampai lha mcm nih , HAHAHA :P 
Nah ?! burokk kn ? huishh (!)

Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)