Thursday, January 27, 2011

New Hair !

Hey2 there ! haa ! new year kn ? HUHU~ disebabkn new year , msty lha rmbut pun nk kena new jugakk . HAHA ! skrang ak lebih memilih emo sbgai style ak bila tak betudung , bila nya time tak betudung tuh ? ha ! dlm rumah lha en . Kah2 ! *Cam tahik jea en ? lalalalalala~~ rambot mmang cm sakaii , ta dpt dinafikan lagi dh . Nk tgok ta ?  nk ? Awww~ jom kita ushar sat rambot baru budak Ezatie nih . Hehehe .

Cepat cari dimana mata saia berada ? toink !

HAHA ! tadaaaaaaaaaaaa ! comel tak ? wah2 ! *berangan habis noh hg nih Ezatie ! perasan ! HEHE~ tadak lha , real stolinya , ak ta terancang pun nk potong rmbot kasi pndek twoih smpay mcm nih . Ermm , dh tadak rezeki mao simpan rmbot pnjang en . Soo , pndek lha kn . Ha ! nih satu stoli nk cita at hampa . Ada kakak senior blok ak ckp ak nih hensem . HAHAHA ! lawak gila kodd bhai . Mntang2 rmbot ak pndek , twoih kuaq hensem kn ? Msalahnya , hensem kaa ? come punn ta bqapa nk ckop keqat lagi . kikikikiki . Apa2pun , ak suka rmbot ak yg bawu nih , wlaupun nmpk sakaii . HAHA~ *mengok jaa .

Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)